Σάββατο 2 Ιουλίου 2011

Κυριακή 3 Ιουλίου: Πανευρωπαϊκό κάλεσμα και μέρα δράσης - Όλοι και όλες στο Σύνταγμα στις 6:00 μμ


ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ 
 Η ψήφιση του μεσοπρόθεσμου και του εφαρμοστικού νόμου έγινε σε αντίθεση με τη λαϊκή θέληση. Βάφτηκε με το αίμα δεκάδων τραυματιών και σημαδεύτηκε από την κρατική βία και καταστολή με τόνους χημικών ενάντια στους χιλιάδες διαδηλωτές που πλημμύρισαν τους δρόμους της Αθήνας.
 Οι μόνοι που χαιρέτισαν την ψήφισή του ήταν οι εκπρόσωποι του ΔΝΤ και της ΕΕ. Αυτοί  που θα ωφεληθούν είναι οι τραπεζίτες, οι χρηματιστές και όσοι ποντάρουν στη φτώχεια και  την εξαθλίωση του λαού μας και των άλλων λαών. Τα κανάλια που τους στηρίζουν για  ακόμα μια φορά  έπαιξαν το γνωστό αποπροσανατολιστικό, συκοφαντικό τους ρόλο,  παρουσιάζοντας εικόνες που τους βόλευαν.
 Το κίνημα έσπασε στην πράξη τη λογική της κρατικής βίας, απαντώντας στις διαδοχικές  δολοφονικές επιθέσεις των πραιτωριανών της κυβέρνησης με ανεπανάληπτη  αποφασιστικότητα, αλληλεγγύη, συντροφικότητα. Ήρθαμε για να μείνουμε. Δυναμώνουμε  καθημερινά, βαθαίνουμε τις ρίζες του κινήματός μας. Δε θα φύγουμε, αν δεν φύγουν  μνημόνια, μεσοπρόθεσμο και κάθε κυβέρνηση με οποιαδήποτε μεταμφίεση τα υπηρετεί,  ξεπουλώντας το μέλλον του λαού. Θα ανατρέψουμε το μεσοπρόθεσμο και όλα τα σχέδιά  τους στην πράξη.
 Το πνεύμα της πλατείας δεν ηττήθηκε ποτέ. Υπάρχει παντού στην Ελλάδα και στο τέλος θα  νικήσει, ανεξάρτητα από το όνομα της πλατείας. Θα μείνουμε στις πλατείες. Δε θα φύγουμε,  αν δεν φύγουν όσοι μας οδήγησαν εδώ και όσοι μας εκμεταλλεύονται. Έχουμε το δίκιο με  το μέρος μας. Είναι μερικές δεκάδες, είμαστε εκατομμύρια.
 Μετά το μεσοπρόθεσμο και την όλη τακτική της κυβέρνησης έχουμε μπροστά μας μια  οικονομική χούντα και έτσι πρέπει να δρομολογήσουμε την πολιτική μας και τη δράση μας.
Την Κυριακή καλούμε ξανά σε πανευρωπαϊκό κάλεσμα και μέρα δράσης. Όλοι και όλες στο Σύνταγμα στις 18:00.
Απαιτούμε την κατάργηση των ειδικών δυνάμεων της αστυνομίας (ΜΑΤ, ΔΙΑΣ, ΔΕΛΤΑ) που έδρασαν τις προηγούμενες μέρες σαν στρατό κατοχής στο κέντρο της Αθήνας.
Απαιτούμε την απαγόρευση της χρήσης χημικών από την αστυνομία. Η συγκεκριμένη τακτική των δυνάμεων καταστολής συνιστά πράξη πολέμου ενάντια στους κατοίκους της Αθήνας.
Ζητάμε τη σύλληψη του υπουργού Προ.Πο  Χ.Παπουτσή ως ηθικού αυτουργού για την εγκληματική δράση της αστυνομίας.
Ζητάμε την απελευθέρωση όλων των συλληφθέντων...
Για κάθε μέτρο εφαρμογής του μνημονίου-μεσοπρόθεσμου θα παίρνουμε και θα υλοποιούμε αποφάσεις συγκεκριμένων δράσεων-πράξεων αντίστασης (π.χ. Αποκλεισμός της Βουλής) για να μην περνάνε τα επιμέρους μέτρα (π.χ. Νομοσχέδιο για την παιδεία).
Όσον αφορά στον έκπτωτο πλέον θίασο που χειροκρότησε την ψήφιση του μεσοπρόθεσμου και όσους τόσα χρόνια βάλανε τις τράπεζες και τις μπίζνες τους πάνω από τις ζωές μας να μην τρέφουν αυταπάτες ότι θα τους αφήσουμε να το εφαρμόσουν. Έχει ήδη καταψηφιστεί από τις εκατοντάδες χιλιάδες λαού που εναντιώθηκαν κατά τη 48ωρη απεργία και θα καταργηθεί στην πράξη. Οι μέρες της αφθονίας τους είναι μετρημένες.

ΑΜΕΣΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΙΣΟΤΗΤΑ- ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ-ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ-ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ



1 Ιουλίου 2011
Λαϊκή Συνέλευση Πλατείας Συντάγματος 

Δεν υπάρχουν σχόλια: