Παρασκευή 13 Μαΐου 2011

ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ, ΠΕΜΠΤΗ 12 ΜΑΗ, 6:00 μ.μ. ΠΡΟΠΥΛΑΙΑ


ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΤΟΥ ΔΟΛΟΦΟΝΙΚΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΛΕΗΛΑΣΙΑΣ

Η μανιώδης δολοφονική επίθεση των ΜΑΤ στην απεργιακή πορεία, που είχε ως αποτέλεσμα έναν διαδηλωτή που χαροπαλεύει και δεκάδες σοβαρούς τραυματισμούς διαδηλωτών, δείχνει ξεκάθαρα πια ότι η βαρβαρότητα είναι ήδη εδώ.

Η πολιτική κοινωνικής λεηλασίας της κυβέρνησης, με τη στήριξη ολόκληρου του καθεστωτικού τόξου και των διεθνών καπιταλιστικών οργανισμών, δεν έχει άλλο δρόμο για την επιβολή της παρά μόνο τη δολοφονική πυγμή του κράτους και των εξουσιαστικών μηχανισμών.

Η ολομέτωπη αντικοινωνική επίθεση των αφεντικών και του κράτους τους δεν καταστρέφει μόνο δικαιώματα, ελευθερίες και συνθήκες ζωής, αλλά βάζει σε κίνδυνο πια την ίδια τη ζωή, είτε με την άγρια καταστολή είτε με την οικονομική ασφυξία.

Πρέπει να τελειώνουμε πια με αυτό το καθεστώς μόνιμης «έκτακτης ανάγκης», εξαίρεσης και απύθμενης εκμετάλλευσης, που οδηγεί σε μια αβέβαιη και μίζερη επιβίωση στερώντας την πραγματική ζωή από την πλειοψηφία των εργαζομένων και της νεολαίας.

Ο αγώνας, με όλες τις μορφές, με απεργίες, διαδηλώσεις, καταλήψεις, συγκρούσεις, με ανεξαρτησία από την καθεστωτική πολιτική και τα συνδικαλιστικά της όργανα, με άμεση δημοκρατία και μαχητικό συντονισμό βάσης, αλλά και με συγκεκριμένες προσπάθειες επανοικειοποίησης του πλούτου που μας ανήκει και των κοινών αγαθών που πρέπει να είναι ελεύθερα και για όλους, πρέπει άμεσα να ενταθεί.

Το δίλημμα έχει τεθεί: ή αυτοί ή εμείς.
Όλοι στους δρόμους.

                                                                                    Εργατική εφημερίδα ΔΡΑΣΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια: