Δευτέρα 8 Οκτωβρίου 2012

Συναυλία αλληλεγγύης και πανελλαδική πορεία στην Αθήνα με τους εργάτες της Βιομηχανικής Μεταλλευτικής

Το καραβάνι αγώνα και αλληλεγγύης στον αγώνα των εργατών της Βιομηχανικής Μεταλλευτικής θα κορυφωθεί με συναυλία αλληλεγγύης και οικονομικής στήριξης, την Κυριακή 14/10, από τις 18:00 στα Προπύλαια, και με πανελλαδική διαδήλωση, τη Δευτέρα 15/10, 11:00 στα Προπύλαια.

Στη συναυλία παίρνουν μέρος:
Χαΐνης Δ. Αποστολάκης, Mode Plagal, Grain, Nalyssa Green, Lost Bodies, Dagobah System, Κύκνειο Άσμα, Eye Level, Intravenus, Victory Collapse, Solonumuz Klimalidir, Δ. Ρούσος, Ρεμπέτικο Σχήμα.

Καλούμε τους εργαζόμενους και τους ανέργους, τα σωματεία, τις εργατικές συλλογικότητες, τις συνελεύσεις γειτονιάς, να υποδεχτούμε θερμά και αγωνιστικά στην Αθήνα τους εργάτες της Βιομηχανικής Μεταλλευτικής και να βροντοφωνάξουμε μαζί τους: Μπορούμε εμείς!

Ο αγώνας των εργατών της Βιομηχανικής Μεταλλευτικής αφορά ολόκληρη την κοινωνία και χρειάζεται τη στήριξή της, καθώς θέτει άμεσα επί τάπητος έναν δρόμο απάντησης στην κρίση και στην επίθεση του κεφαλαίου και του κράτους, για να πάρουμε εμείς, οι δημιουργοί του πλούτου, την παραγωγή και ολόκληρη τη ζωή μας στα χέρια μας.

Νίκη στους εργάτες της Βιομηχανικής Μεταλλευτικής!
Τα εργοστάσια στους εργάτες!Ανοιχτή Πρωτοβουλία Αλληλεγγύης (Αθήνας)
στον αγώνα των εργαζομένων της Βιομηχανικής Μεταλλευτικής

Δεν υπάρχουν σχόλια: