Κυριακή 13 Φεβρουαρίου 2011

Ποδοσφαιρικός αγώνας αλληλεγγύης στους 300 μετανάστες απεργούς πείνας


Την Δευτέρα 14 Φλεβάρη 3.00μμ στο γήπεδο του Αθλ. Κέντρου Δήμου Γαλατσίου (στο Άλσος), θα δωθεί ποδοσφαιρικός αγώνας αλληλεγγύης στους 300 απεργούς πείνας, μεταξύ των παλαιμάχων του Παναθηναικού και αθλητικών δημοσιογράφων και της Hasta la Victoria Siempre.
«Πατρίδα μου όλη η γη»  Che Guevara
(με τη HASTA αγωνίζονται μεταξύ άλλων και οι : Σάββας Κωφίδης , Εθνική, ΟΣΦΠ, Ηρακλής, Νίκος Μάλλιαρης συνδικαλιστής ΠΣΑΠ, Τάσος Κάκος Διεθνής διαιτητής, Ηλίας Πουρσανίδης ΟΣΦΠ, Εθνική, Ηλίας Ατματζίδης ΑΕΚ, Εθνική, Βασίλης Λέκκας τραγουδιστής, Κώστας Μπατσινίλας ΠΑΟ, Εθνική, Κώστας Μουρατίδης – Άρης, Πασχάλης Τσαρούχας ηθοποιός κ.α.)
 
Δελτίο Τύπου

ΟΜΑΔΑ  ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΆΦΩΝ ΚΑΙ  Η  αθλητική οικολογική ανθρωπιστική Κίνηση Hasta La Victoria Siempre, στο πλευρό των εργατών μεταναστών απεργών πείνας, που συνεχίζουν τον συγκινητικό αγώνα τους σε κτίριο της οδού Πατησίων. Στο πλαίσιο της προσπάθειάς μας προγραμματίσαμε τη διεξαγωγή φιλικής ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΉς  αναμέτρησης με δημοσιογράφους  τη Δευτέρα 14 Φεβρουαρίου στις 14.30. Το παιχνίδι θα διεξαχθεί   ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΌ ΓΉΠΕΔΟ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ ( ΑΛΣΟΣ ΒΕ’Ι’ΚΟΥ )  και η είσοδος θα είναι ελεύθερη στο γήπεδο της αλληλεγγύης.
Θα συνεχίσουμε να βρισκόμαστε στο πλευρό των μαχητών μεταναστών, για όσο συνεχίσουν τον δίκαιο αγώνα τους. Μαζί τους θα διεκδικήσουμε το δικαίωμα στις ανθρώπινες συνθήκες διαβίωσης και με δυνατό βηματισμό θα καταρρίψουμε την άποψη ότι «για όλα φταίνε οι μετανάστες».
Πριν από την έναρξη  ΤΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΟΎ  ΑΓΩΝΑ ο  βασίλης  λέκκας με τον νίκο σπάθα και το  μουσικό  σχήμα  ΒΟΜΒΟΙ  θα μας τραγουδήσουν …μουσική =αθλητισμός  = πολιτισμός
Ο  μίμης παπα’ι’ωάνου ο νίκος  σαργκάνης  o  χουάν ρότσα  ο σάββας κωφίδης  ο ηλίας  πουρσανίδης ο κώστας μουρατίδης ο νίκος  μάλιαρης ο νίκος μπογιόπουλος ο βασίλης λέκκας  ο γιώργος κτενάς  ο φροντιστής της ΑΕΚ ο γνωστός  μήτσι  υποστηρικτές της  hasta la Victoria  siempre  θα  είναι εκεί.με την ομάδα της hasta  θα αγωνιστούν  οι εργάτες  μετανάστες   αλί και  αμντελγάνι ( λούα λούα ) εκπροσωπώντας τους απεργούς πείνας
Προπονητής ο Σάββας Παπάζογλου,  ο παλαίμαχος  αγωνιστής  του  ολυμπιακού.
Για την ομάδα των δημοσιογράφων:
Μένιος Σακελλαρόπουλος , Γιάννης Θειακός , Θοδωρής Ζαρμακούπης , Χρήστος Κοντός , Βασίλης Παπαθεοδώρου , Νικόλας Βασιλαράς , Κώστας Μανωλιουδάκης , Μιχάλης Κοσμετάτος , Γρηγόρης Παπαβασιλείου , Βασίλης Μπακόπουλος
_______________________
Ο πρόεδρος των παλαιμάχων του ΠΑΟ βασίλης  κωσταντίνου  θα τιμήσει με την παρουσία του και θα αγωνιστεί συμβολικά  και με τις 2 ομάδες, «Αν υπάρχει άνθρωπος σε κάποιο σημείο τού πλανήτη που υποφέρει και αδικείται, πρέπει να συμπάσχουμε και να πολεμάμε γι’ αυτό» (Che).

Δεν υπάρχουν σχόλια: