Παρασκευή 9 Σεπτεμβρίου 2011

Όλοι στον αποκλεισμό της ΔΕΘ και στις πλατείεςΣάββατο 10/9: Aποκλείουμε τη ΔΕΘ – Κατακλύζουμε τις πλατείες της χώρας

Τους τελευταίους μήνες από τη Μέση Ανατολή και τη Λατινική Αμερική ως την Ευρώπη εκατομμύρια ανθρώπων απαιτούμε στις πλατείες και τους δρόμους να δοθεί ένα τέλος στο σάπιο πολιτικό και οικονομικό σύστημα.

Βιώνουμε την κατάλυση κάθε έννοιας δημοκρατίας, προκειμένου να διαλυθεί και να ξεπουληθεί το σύνολο της κοινωνίας. Κάθε δόση του δανείου σημαίνει θυσίες μισθών, συντάξεων, θέσεων ανεργίας, δημόσιου πλούτου, δημοκρατικών και ατομικών ελευθεριών. Για κάθε νέο μέτρο που παίρνουν, εντείνουν την καταστολή εναντίον του λαού με χημικά, ξυλοδαρμούς και άδικες συλλήψεις.

Στις 25 Μαΐου βρεθήκαμε αγανακτισμένοι με αυτή την κατάσταση. Η αγανάκτησή μας μετατράπηκε σε απόφαση να πάρουμε τις ζωές μας στα χέρια μας.
Παραμονές της ΔΕΘ, το πολιτικό σύστημα ξαναστρέφει στον λαό το περίστροφο που δήθεν η τρόϊκα τους κόλλησε στον κρόταφο. Όλη η κοινωνία είναι στο στόχαστρο και κάθε κομμάτι της αρχίζει να υψώνει τη δική του φωνή.

Θα μας βρούνε μπροστά τους όλους ενωμένους. Στους δρόμους, στις λαϊκές συνελεύσεις σε κάθε χώρο και πλατεία, συζητάμε, συναποφασίζουμε αντιστεκόμαστε και δημιουργούμε το δικό μας μέλλον και το δικό τους τέλος.
Συνεχίζουμε το Σάββατο 10/9 με αποκλεισμό της ΔΕΘ και συγκεντρώσεις σε κάθε πλατεία στις 6μμ.
Οι πλατείες είμαστε εμείς και είμαστε παντού.

Ισότητα-Ελευθερία-Αξιοπρέπεια
ΑΜΕΣΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΩΡΑ!
Λαϊκή Συνέλευση Πλατείας Συντάγματος 7/9

Δεν υπάρχουν σχόλια: