Δευτέρα 19 Σεπτεμβρίου 2011

Μήπως ήρθε η ώρα;
* Διάλυση των εργασιακών σχέσεων.
* Κατάργηση των συλλογικών διαπραγματεύσεων.
* Περικοπή των μισθών, των συντάξεων ,των κοινωνικών παροχών.
* Ιδιωτικοποίηση της παιδείας, της υγείας και όλων των κοινωνικών αγαθών.
* Ανεργία, εξαθλίωση , εφεδρεία.
* Φόροι και χαράτσια μέχρι τέλους..!

Μπάτσοι, δικαστήρια, δημοσιοκάφροι , παπαγαλάκια, καθηγητάδες, δούλοι γραφιάδες, κόμματα, κυβερνήτες κι όλοι οι γνωστοί αλήτες στα χαρακώματα.

Τα διεθνή και ντόπια κτήνη των αγορών και του κεφαλαίου επιτίθενται δίχως αναστολές και έλεος στην λαϊκή οικογένεια και στην εκμεταλλευόμενη πλειοψηφία.

Μετά την τρομοκρατική καταιγίδα των μέτρων του μνημονίου, του μεσοπρόθεσμου, και την κατασταλτική μανία των πραιτοριανών της εξουσίας και των αφεντικών, ένας δεύτερος γύρος, της καθυπόταξης των συνειδήσεων όλης της κοινωνίας αρχίζει να εξελίσσεται με πρωταγωνιστές τους θεωρητικούς και πολιτικούς εκφραστές του κράτους και των συμφερόντων του.

Το δέος και ο πανικός μπροστά στα βάρβαρα και αδίστακτα ένστικτα των θεωρητικών και πολιτικών ταγών του νεοφιλελευθέρου φονταμενταλισμού είναι τώρα πια μια πραγματικότητα που τείνει να κυριαρχήσει σε όλο το φάσμα τις ελληνικής κοινωνίας.

Ο εργατοπατέρας Φωτόπουλος γίνεται εχθρός γιατί «αρνείται» να εισπράξει το χαράτσι που επιβαρύνει εκατοντάδες χιλιάδες απόκληρων και εξαθλιωμένων, ο καθηγητής των οικονομικών Λιανός τον απολύει μέσω του εθνικού ιδρύματος MEGA, ο συρφετός των αργυρώνητων «καθηγητών» συνασπίζεται για να διατηρήσει δικαιώματα σε βάρος των πληβείων και των ιθαγενών, καταγελώντας την αντίσταση εκπαιδευτικών, φοιτητών και μαθητών ως αναχρονιστική.

Οι μαθητές πρέπει να «ανακαλύψουν» τη γνώση στις εκτυπωμένες σελίδες του κράτους.
Οι άνεργοι να συνεχίζουν να είναι άνεργοι πληρώνοντας φόρους, ικανοποιημένοι που δεν απολύονται, χαρούμενοι αν τους προσλάβει κάποιος βουλευτής στην προσωπική του ΜΚΟ.
Οι συνταξιούχοι να περιμένουν τη επόμενη περικοπή.
Οι δημόσιοι την αναμονή της εφεδρείας .
Η κοινωνία όλη, την κόλαση.!

Μήπως ήρθε η ώρα να τους ανατρέψουμε;

Δεν υπάρχουν σχόλια: