Δευτέρα 26 Σεπτεμβρίου 2011

Ψήφισμα Λαϊκής Συνέλευσης Πλατείας Συντάγματος


Μαζευτήκαμε στη πλατεία Συντάγματος από τις γειτονιές της Αθήνας άτομα, συλλογικότητες, σωματεία και Λαϊκές Συνελεύσεις γειτονιών, να ενημερωθούμε και να αποφασίσουμε τις επόμενες δράσεις μας.

Συμφωνήσαμε όλοι μαζί ότι υπάρχει η ανάγκη δικτύωσης και κοινής δράσης των πλατειών και όλης της κοινωνίας.

Συμφωνήσαμε όλοι μαζί ότι :

Δεν πληρώνουμε τους τοκογλύφους των διεθνών οικονομικών κέντρων. Δεν πληρώνουμε ένα χρέος που δεν το δημιουργήσαμε εμείς Δεν πληρώνουμε χαράτσι.

Χαιρετίζουμε τις δράσεις των εργαζομένων του Υπουργείου Υγείας που υπερέβησαν τις συνδικαλιστικές γραφειοκρατικές τους ηγεσίες και τους φοιτητές που κατέλαβαν την ΕΡΤ και συνεχίζουν τις καταλήψεις στις σχολές τους.

Καλούμε όλους τους εργαζομένους και τους φοιτητές, να πράξουν Επιλέγουμε την αυτοοργάνωση και τη δικτύωση σαν την δική μας απάντηση στα τεχνάσματα της κυβέρνησης.

Επιλέγουμε τη συλλογική δράση και:

• Καλούμε της Τρίτη 27 Σεπτέμβρη στις 7 το απόγευμα όλες και όλους σε συγκέντρωση στη πλατεία Συντάγματος μαζί με τα χαρτάκια της εφορίας για να αποφασίσουμε από κοινού τι θα τα κάνουμε και την Κυριακή 2 Οκτωβρίου, την ίδια ώρα, σε συγκέντρωση στη Λ. Αμαλίας, μπροστά από την Βουλή.

• Καλούμε την Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου σε ημέρα αποκλεισμού των εφοριών σε κάθε γειτονιά

Η ΓΣΕΕ και η ΑΔΕΔΥ δεν εκπροσωπούν κανέναν. Καλούμε τους εργαζόμενους να τους υπερβούν, να πάρουν τα σωματεία στα χέρια τους και να οργανώσουν στις εργατικές συνελεύσεις την πολιτική ανυπακοή.

ΔΕΝ ΠΛΗΡΏΝΟΥΜΕ ΤΟ ΧΑΡΆΤΣΙ

Άμεση Δημοκρατία Τώρα!

ΛΑΪΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΠΛΑΤΕΙΑΣ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ
25/09/2011

Δεν υπάρχουν σχόλια: